Föreläsningar

Anlita oss för att föreläsa 

Vi har möjlighet att komma ut och föreläsa på t.ex. arbetsplatser, skolor, konferenser, mässor och liknande och då främst föreläsa om spel om pengar. Vi har en stor kunskap om spelberoende och medberoende utifrån egna erfarenheter och att i över tio år bedrivit hjälpande verksamhet för spelberoende och anhöriga. Vi har föreläst sedan några år tillbaka och har fått mycket bra respons av de som anlitat oss. Föreläsningen gör vi mot en överenskommen ersättning för att täcka omkostnader.

Vi erbjuder föreläsningar med personliga livsberättelser av personer som har egen erfarenhet som spelberoende. Främst är det spel om pengar vi kan erbjuda föreläsningar om då vi har mest kunskap och erfarenhet om det beroendet och har personer med egna erfarenheter. Vidare kan vi berätta om vad spelberoende är, hur det kan upptäckas, hur att bemöta personer som är spelberoende och vilka frågor att ställa m.m. Vi kan även berätta om statistik, lagstiftning, hur spelberoende relaterar till andra psykiska diagnoser eller annan fakta som efterfrågas. Föreläsningen anpassas efter önskemål gällande upplägg och tid.

Är du intresserad att anlita oss för att föreläsa så hör av dig via telefon eller mail så skickar vi en offert. Ange gärna vilka önskemål du har eller om du bara vill ha ett allmänt förslag av oss på en föreläsning så ordnar vi det. Vi behöver en god framförhållning tidsmässigt för att kunna boka in en föreläsning.

Vi önskar att du helst hör av dig via mail genom att skicka ett email eller fylla i kontaktformuläret nedanför som skickas till vår mail. Du kan också ringa vårt växelnummer på eftermiddagar under vardagar och ange knappval 2.

072 – 366 76 76   (Ej SMS, Knappval 2) 

forelasning@spelberoendegruppen.com

Föreläsningar spelberoende, föreläsning spelberoende, föreläsning spelmissbruk