Medlemskap och gåvor

Vi har två typer av medlemskap. Det ena är för de personer som är med i vår verksamhet och det andra för de som vill stödja vår verksamhet och vara stödmedlem. Det är olika uppgifter för betalning beroende på var du bor, läs nedanför.

Medlem

För dig som är med i vår verksamhet via självhjälpsmöten, sociala aktiviteter m.m. Medlemsavgiften är 100 kr per år. Skriv ditt förnam som meddelande eller var anonym.

Stödmedlem

För dig som vill stödja vår verksamhet och vara stödmedlem. Medlemsavgiften är 100 kr per år. Du får gärna sätta in ett högre belopp. Du kan även skänka en gåva till oss på valfritt belopp, läs mer under fliken Gåvor

Umeå och Skellefteå

Om du bor i Umeå eller Skellefteå och vill betala medlemskap är det följande uppgifter nedanför som gäller för att bli medlem i Umeå spelberoendeförening. 

Medlemsavgift: 100 kr

Swish: 123 645 58 44

Bankgiro: 5211 – 1531

Bankkonto: Clearing: 8420 – 2 , Konto: 693 399 959-8

Övriga orter

Om du bor på en annan ort än Umeå eller Skellefteå så är det följande uppgifter nedanför som gäller för att bli medlem i riksorganisationen Spelberoendegruppen.

Medlemsavgift: 100 kr

Swish: 123  363  67  92

Bankgiro: 792 – 7908

Bankkonto: Clearing: 8420 – 2, Konto: 924 441 403 – 4

Gåvor

Vi är en ideell organisation som jobbar för att hjälpa så många människor som möjligt på bästa möjliga sätt. Många av de som söker hjälp av oss är i mycket utsatta situationer med att ha förlorat hem, familjer, drabbats av psykisk ohälsa med depression och ångest och i de värsta fallen självmordstankar och självmordsförsök. Vi finns som en stark kraft i samhället som kostnadsfritt erbjuder spelberoende och anhöriga hjälp. Spelberoende är ett stort problem och hjälpbehovet ökar hela tiden.

Vi tar emot allt stöd vi kan få. Om vi får mer ekonomiska resurser kan vi satsa på att starta upp självhjälpsgrupper på fler orter, arbeta mer förebyggande mot barn och ungdomar och hjälpa ännu fler människor. Du kan skänka en gåva på valfri summa och du kan göra det på olika sätt som är enkelt för dig. Vi är en organisation som varje år granskas av en extern professionell revisor så du kan vara säker på att din gåva går till rätt sak.

Gåvor sätts in på respektive organisation, se uppgifter ovan.