Tack till er som kom på föreläsningen!

Stort tack till alla som kom på vår öppna föreläsning om spelberoende i tisdagskväll! Vi hoppas att ni alla fick ut något och tar det vidare i era liv, yrkesroller m.m. Cirka 40 personer slöt upp till tisdagskvällens föreläsning som blev mycket omtyckt av deltagarna. Intresset var större än vad vad vi kunde ha drömt om och nästa gång garanterar vi att det blir i en större lokal så att fler får plats. Nu laddar vi om för hösten då vi planerar att anordna fler föreläsningar, seminarier m.m. Förutom att intresset var så stort att delta har media också rapporterat mycket om föreläsningen och nedan är länkar ifrån P4 Västerbotten, Västerbottens och TV4 Umeå som rapporterat om föreläsningen. Även Västerbottens-Kuriren rapporterade om föreläsningen i tisdagens tidning.

Inslag i P4 Västerbotten – http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=5884838

Tv4 Umeå – http://www.tv4play.se/program/nyheterna-ume%C3%A5?video_id=2657237

Lämna ett svar