Nytt verksamhetsår

Igår hade Umeå spelberoendeförening sitt årsmöte som tog beslut om årets verksamhet, budget, medlemsavgift och andra saker som rör föreningen. Vi delade också ut utmärkelsen årets medlem som gick till en person som engagerat sig i Umeågruppen både genom aktivt deltagande på självhjälpsmötena och anordnande av sociala aktiviteter. Utmärkelsen årets eldsjäl delade vi som tidigare nämnt ut i tisdags till en engagerad i Sundsvallsgruppen.
 
Självhjälpsverksamheten fortsätter som vanligt och ikväll träffas gruppen för spelberoende i Umeå kl 18-20.
 
På tisdag träffas gruppen för spelberoende i Sundsvall 18-20.
 
På torsdag träffas gruppen för spelberoende i Umeå 17-18.45.
 
På torsdag träffas gruppen för anhöriga i Umeå 19 – 20.45.
 
Vi önskar en trevlig vecka och hoppas att många kommer på självhjälpsmötena i veckan.

Lämna ett svar