1 års jubileum i Sundsvall

Igår var vi i Sundsvall och firade självhjälpsgruppens ett års jubileum och bjöd på smörgåstårta. Under kvällen var det totalt 14 deltagare som deltog i firandet och det efterföljande självhjälpsmötet. På självhjälpsmötet blev det två grupper och det pratades bland annat om vikten att kontinuerligt gå på självhjälpsmötena och vilka alternativa sysselsättningar som finns istället för att spela.

Vi passade också på att dela ut priset till Årets eldsjäl i föreningen. I år gick det till en av personerna som är engagerade i självhjälpsgruppen i Sundsvall. Pristagaren fick motta ett diplom med en motivering, blommor och ett presentkort.

Är du spelberoende eller anhörig och bor i Sundsvall med omnejd? Då är du varmt välkommen på mötena med självhjälpsgruppen i Sundsvall. Det går bra att bara komma på mötena men det är bra om du tar kontakt med oss på förhand.

Vi önskar en fortsatt trevlig vecka!

Lämna ett svar