Nytt besöksrekord i Umeå och julbord nästa vecka

Igår hade gruppen för spelberoende och anhöriga möte i Umeå och det kom totalt 26 personer på båda mötena vilket är nytt besöksrekord. I veckan har det totalt kommit 38 personer på möten i Umeå vilket också är ett nytt veckorekord. På mötet för spelberoende kom det 16 personer och vi satt i tre grupper och pratade bland annat om vikten att ta en sak i taget i arbetet med vara spelfri att nu och då ge sig själv en klapp på axeln. På anhörigmötet kom det 10 personer som satt i en grupp och pratade bland annat om hur att hantera situationen att vara närstående till någon som har ett spelberoende.
 
Nästa vecka kommer gruppen för spelberoende och anhöriga i Umeå och Sundsvall att avsluta året med en social aktivitet med ett julbord. I Sundsvall är det inget möte på tisdagen och träffas gruppen på onsdagskväll kl 18-20 för att äta julbord. I Umeå är det julbord på torsdagskväll då lokalen öppnar från kl 17.00 och julbordet börjar kl 18.00. Hör av er vid intresse att vara med på något av julborden i Umeå eller Sundsvall.
 
Om du är orolig för någons spelande eller själv har problem så tveka inte att ta kontakt med oss för att få hjälp. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa människor med spelberoende eller anhöriga. Anonymiteten är vår viktigaste princip.
 
Umeå,Sundsvall, Spelberoende, Spelmissbru, Anhörig

Lämna ett svar