Veckans möten

Vi är snart inne i årets sista månad och verksamheterna i Umeå och Sundsvall fortsätter med sitt viktiga arbete att hjälpa och stödja spelberoende och anhöriga. I veckan kommer gruppen för spelberoende i Sundsvall ha möte som vanligt på tisdag kl 18-20 och gruppen för spelberoende i Umeå träffas på torsdag kl 18-20.

Är du anhörig och orolig för någon i din omgivning som har problem med sitt spelande? Känner du själv att du har problem med ditt spelande och behöver hjälp? Ta kontakt med oss för att få hjälp. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa människor med denna problematik.

Ta hand om er och ha en trevlig vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s