Ny lokal från och med torsdag den 4 april

Från och med torsdag den 4 april kommer vi att hålla till i vår nya lokal på Skolgatan 40 som är väst på stan och nedanför stadshuset. Vi har ett eget kontrakt på ett rum i en del av en lokal som föreningen ”Blå bandet i Västerbotten” hyr. Vi har ingen person som dagligen är i lokalen så det går enbart att komma dit när vi har våra möten på torsdagskvällar 18-20. Under övrig tid går det bra att höra av sig till någon av våra resurspersoner, se sidan ”Kontakt”.

För att hitta till lokalen finns det en blå skylt med namnet ”Blåbandsrörelsen”. Gå sedan in på gården på baksidan av huset och gå rakt framåt tills du kommer till en trappa som leder ner till lokalen då det är en källarlokal. Gå alltså inte in i någon av de vanliga trappuppgångarna. Om du inte hittar till lokalen så hör av dig till Omid, (0727115731), så kommer han eller någon ut och hjälper till att hitta rätt. Se karta nedanför.

Klicka på bilden för att förstora den

Ny lokal Skolgatan 40

Lämna ett svar