Ny lokal och anhörigträff kommande torsdag

Föreningen har äntligen fått tillgång till en helt egen lokal! Ett hyreskontrakt är skrivet för ett rum i en del av föreningen Blå Bandet Västerbottens lokal som ligger centralt i Umeå på Skolgatan 40 väst på stan. Vi kommer att få tillträde till lokalen från och med den 1 april så fram tills den veckan kommer vi fortsätta att vara i Gammlihallen i rummet ”Guldrummet”. Alltså kommer vi vara i Gammlihallen på mötet kommande torsdag den 21 mars samt torsdag den 28 mars. Från och med torsdag den 4 april kommer vi att vara i den nya lokalen.

Nu på torsdag den 21 mars kommer det först att vara en anhörigträff kl:17.30 – 18.45. Sedan kommer den vanliga träffen att vara kl: 19.00 – 20.30.

Näst, nästa torsdag den 28 mars kommer det att vara ett vanligt möte kl: 18.00 – 20.00.

Lämna ett svar