Växjö

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Växjö

Träffas på torsdagar (udda veckor) mellan 18:00 – 20:00 på Smedjegatan 3 i Studieförbundet vuxenskolans lokaler. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. Vi vill att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången.

För dig som anhörig
Finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Kontakta oss för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

När du kontaktar oss via mejl eller kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där. 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Nyckelord: Spelberoende Växjö, Spelmissbruk Växjö, Anhörig Spelberoende Växjö, Anhörig Spelmissbruk Växjö, spelberoende, spelmissbruk, datorspelsberoende, självhjälp, hjälp, stöd, självhjälpsgrupp, självhjälpsmöte, beroende, missbruk, anhörig, anhörigstöd