Västerås

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Västerås
träffas varje vecka på torsdagar mellan 18:00 – 20:00. Lokalen är på Slottsgatan 6 i Studieförbundet NBVs lokaler på våning 3, ingång på gården. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Självhjälpsgruppen för anhöriga
träffas på torsdagar en gång i månaden mellan 18:00 – 20:00 i samma lokal som ovan. Under juli och augusti kommer anhörigmötena ta sommaruppehåll. Kontakta oss för mer information om när nästa möte med anhöriggruppen är. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

Om du skriver ett mail till oss direkt eller via kontaktformuläret nedanför så håll koll på din skräppost. 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Spelberoende Västerås, Spelmissbruk Västerås, Anhörig Spelberoende Västerås, Anhörig Spelmissbruk Västerås, Spelberoende Sala, Spelmissbruk Sala, Anhörig Spelberoende Sala, Anhörig Spelmissbruk Sala, Spelberoende Köping, Spelmissbruk Köping,, Anhörig Spelberoende Köping,, Anhörig Spelmissbruk Köping. Spelberoende Hallstahammar, Spelmissbruk Hallstahammar, Anhörig Spelberoende Hallstahammar, Anhörig Spelmissbruk Hallstahammar. Spelberoende Eskilstuna, Spelmissbruk Eskilstuna, Anhörig Spelberoende Eskilstuna, Anhörig Spelmissbruk Eskilstuna.