Värnamo

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss. 

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Värnamo 
Träffas på onsdagar (udda veckor) mellan 18.00 – 20.00 på Postgatan 8A i Medborgarskolans lokaler på våning 2. Postgatan är en tvärgata mellan Gummifabriken och tågstationen. Ytterdörren till lokalen är oftast låst så kontakta oss innan du kommer på ett möte för första gången så möter vi upp i entrén. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

För dig som anhörig
Finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

När du kontaktar oss via mejl eller kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där. 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Värnamo, Spelmissbruk Värnamo, Anhörig Spelberoende Värnamo, Anhörig Spelmissbruk Värnamo, Spelberoende Finnveden, Spelmissbruk Finnveden, Anhörig Spelberoende Finnveden, Anhörig Spelmissbruk Finnveden, Spelberoende Gislaved, Spelmissbruk Gislaved, Anhörig Spelberoende Gislaved, Anhörig Spelmissbruk Gislaved. Spelberoende Gnosjö, Spelmissbruk Gnosjö, Anhörig Spelberoende Gnosjö, Anhörig Spelmissbruk Gnosjö. Spelberoende Vaggeryd, Spelmissbruk Vaggeryd, Anhörig Spelberoende Vaggeryd, Anhörig Spelmissbruk Vaggeryd.