Umeå

Är du spelberoende eller anhörig som söker hjälp eller känner du någon som behöver hjälp? Vi finns till för att hjälpa dig. Alla medlemmar och engagerade har egen erfarenhet av att vara spelberoende eller anhörig och anonymiteten är den viktigaste principen inom verksamheten.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Umeå träffas varje vecka på torsdagar kl 18-20 på Skolgatan 40 i Blå Bandets lokaler.

Anhöriggruppen och mixgruppen träffas på tisdagar en gång i måndagen per respektive grupp. Läs mer nedan under rubriken ”Våra självhjälpsmöten”.

Vi erbjuder även ett första individuellt samtal innan du börjar i gruppen.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

13.00 – 17.00 på vardagar

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Våra självhjälpsmöten

Detta är vårt nuvarande mötesschema men det är ändå bra att ta kontakt med oss innan du kommer på ett möte för att få mer information.

Möten för spelberoende:

Gruppen för spelberoende träffas varje torsdag kl 18 – 20.

Möten för anhöriga:

Gruppen för anhöriga träffas tisdagar 18-20 varannan udda vecka under andra halvan av en månad. Bäst är att höra av sig till oss innan om du vill komma på ett möte för enbart anhöriga för att få veta när gruppen träffas. Den andra udda veckan i månaden träffas mixgruppen där du som anhörig också är välkommen, se nedanför.

Mixmöte för anhöriga & spelberoende:

Mixgruppen träffas tisdagar 18-20 varannan udda vecka under den första halvan av en månad. Bäst är att höra av sig till oss innan om du vill komma på ett möte med mixgruppen för att få veta när gruppen träffas. Den andra udda veckan i månaden träffas anhöriggruppen där enbart du som anhörig också är välkommen, se ovanför.

Våran lokal

Vi har ett eget kontrakt på ett rum i en del av en lokal som föreningen ”Blå bandet i Västerbotten” hyr. Vi har inget med den organisationen att göra förutom att vi hyr in oss i deras lokaler. Lokalen ligger på Skolgatan 40A som är väst på stan och nedanför stadshuset.

För att hitta till lokalen finns det en blå skylt  med namnet ” Blåbandsrörelsen”. Gå sedan in på gården på baksidan av huset och gå rakt framåt till du kommer till en trappa som leder ner till lokalen då det är en källarlokal. Gå alltså inte in i någon av de vanliga trappuppgångarna. Om du inte hittar dit så hör av dig till någon av oss så kommer vi ut och hjälper till att hitta rätt. Se karta nedanför.

Klicka på bilden för att förstora den

Ny lokal Skolgatan 40

Spelberoende Umeå