Umeå

Självhjälpsgruppen i Umeå träffas varje vecka på torsdagar kl 18-20.

Anhöriggruppen och mixgruppen träffas en gång per månad på tisdagar. Läs mer nedan under rubriken ”Våra självhjälpsmöten”.

Kontakt

072 – 366 76 76

12.00 – 18.00 vardagar & 13.00 – 15.00 helger

(Ej SMS)

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du kan skicka ett meddelande direkt till vår mail här

Våra självhjälpsmöten

Detta är vårt nuvarande mötesschema men det är ändå bra att ta kontakt med oss innan du kommer på ett möte för att få mer information.

Möten för spelberoende:

Gruppen för spelberoende träffas varje torsdag kl 18 – 20.

Möten för anhöriga:

Tisdag den 20 Juni är det självhjälpsmöte för anhöriga kl 18-20.

Mixmöte för anhöriga & spelberoende:

Tisdag den 4 Juli är det självhjälpsmöte för anhöriga och spelberoende kl 18-20.(anhöriga till spelberoende sitter i olika grupper.)

Våran lokal

Vi har ett eget kontrakt på ett rum i en del av en lokal som föreningen ”Blå bandet i Västerbotten” hyr. Vi har inget med den organisationen att göra förutom att vi hyr in oss i deras lokaler. Lokalen ligger på Skolgatan 40A som är väst på stan och nedanför stadshuset.

För att hitta till lokalen finns det en blå skylt  med namnet ” Blåbandsrörelsen”. Gå sedan in på gården på baksidan av huset och gå rakt framåt till du kommer till en trappa som leder ner till lokalen då det är en källarlokal. Gå alltså inte in i någon av de vanliga trappuppgångarna. Om du inte hittar dit så hör av dig till någon av oss så kommer vi ut och hjälper till att hitta rätt. Se karta nedanför.

Klicka på bilden för att förstora den

Ny lokal Skolgatan 40

Spelberoende Umeå