Umeå

 Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Umeå träffas varje torsdag kl 18:00 – 20:00 på Skolgatan 40 i Blå Bandets lokaler.(Källarlokal). Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Självhjälpsgruppen för anhöriga i Umeå träffas 1 gång i månaden på torsdagar 18:00 – 20:00. Gruppen träffas parallellt med spelberoendemötena men sitter separat i en egen grupp. 

Samma lokal som ovan. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Mixmöte för anhöriga & spelberoende träffas torsdagar 1 gång i månaden 18:00-20:00. Samma lokal som ovan. Dessa möten är till för spelberoende och anhöriga vi delar upp anhöriga till varandra så att dom får sitta i varsin grupp.

Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Vår verksamhet sker i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan i Umeå.

Spelberoende Umeå, Spelmissbruk Umeå, Anhörig Spelberoende Umeå, Anhörig Spelmissbruk Umeå, Spelberoende Vindeln, Spelmissbruk Vindeln, Anhörig Spelberoende Vindeln, Anhörig Spelmissbruk Vindeln, Spelberoende Lycksele, Spelmissbruk Lycksele, Anhörig Spelberoende Lycksele, Anhörig Spelmissbruk Lycksele. Spelberoende Bjurholm, Spelmissbruk Bjurholm, Anhörig Spelberoende Bjurholm, Anhörig Spelmissbruk Bjurholm. Spelberoende Sorsele, Spelmissbruk Sorsele, Anhörig Spelberoende Sorsele, Anhörig Spelmissbruk Sorsele. Spelberoende Vännäs, Spelmissbruk Vännäs, Anhörig Spelberoende Vännäs, Anhörig Spelmissbruk Vännäs. Spelberoende Holmsund, Spelmissbruk Holmsund, Anhörig Spelberoende Holmsund, Anhörig Spelmissbruk Holmsund.