Umeå

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Umeå träffas varje vecka på torsdagar kl 18:00 – 20:00 på Skolgatan 40 i Blå Bandets lokaler. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Självhjälpsgruppen för anhöriga i Umeå träffas en gång i månaden på tisdagar 18:00 – 20:00. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Mixmöte för anhöriga & spelberoende: Mix träffarna är en gång i månaden på torsdagar mellan 18:00-20:00. Dessa möten är till för både spelberoende och anhöriga som ses i samma grupp och de som är anhöriga till varandra får sitta i varsin grupp.
Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

10.00 – 17.00 på vardagar

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

 

Våran lokal

Lokalen ligger på Skolgatan 40 i Blå bandets lokal ingång mot gården (källarlokal).

Klicka på bilden för att förstora den

Ny lokal Skolgatan 40