Sundsvall

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Sundsvall
Träffas på tisdagar (udda veckor) mellan 18:00 -20:00 på Thulegatan 5 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på våning 2. Det finns en portkod för att komma in i byggnaden så hör av dig till oss innan du kommer på ett möte för första gången. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Mixmöten för spelberoende och anhöriga
Mixmötena är en gång i månaden och då sitter man tillsammans med de spelberoende i ett mixmöte för att få mer kunskap och förståelse från bägge perspektiven. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

När du kontaktar oss via mejl eller kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där.

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som söker hjälp kan skicka ett meddelande direkt till vår mail via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Sundsvall, Spelmissbruk Sundsvall, Anhörig Spelberoende Sundsvall, Anhörig Spelmissbruk Sundsvall, Spelberoende Timrå, Spelmissbruk Timrå, Anhörig Spelberoende Timrå, Anhörig Spelmissbruk Timrå, Spelberoende Sollefteå, Spelmissbruk Sollefteå, Anhörig Spelberoende Sollefteå, Anhörig Spelmissbruk Sollefteå. Spelberoende Härnösand, Spelmissbruk Härnösand, Anhörig Spelberoende Härnösand, Anhörig Spelmissbruk Härnösand. Spelberoende Ånge, Spelmissbruk Ånge, Anhörig Spelberoende Ånge, Anhörig Spelmissbruk Ånge. Spelberoende Hudiksvall, Spelmissbruk Hudiksvall, Anhörig Spelberoende Hudiksvall, Anhörig Spelmissbruk Hudiksvall.