Sundsvall

Är du spelberoende eller anhörig som söker hjälp eller känner du någon som behöver hjälp? Vi finns till för att hjälpa dig. Alla medlemmar och engagerade har egen erfarenhet av att vara spelberoende eller anhörig och anonymiteten är den viktigaste principen inom verksamheten.

Självhjälpsgruppen i Sundsvall för spelberoende träffas varje vecka på tisdagar kl. 18.00 -20.00. Mötena håller till på Thulegatan 5 i ”Studieförbundet Vuxenskolans” lokaler på våning 2. Det finns en portkod för att komma in i byggnaden, det går också att ringa på, och tänker du komma på mötet är det bra om du hör av dig till oss innan för att få portkoden. Ring eller skicka email om du vill ha ytterligare beskrivning eller om du inte skulle hitta till lokalen.

Ibland är det kortare föredrag på gruppmötena om olika aktuella ämnen som gruppens medlemmar har önskat att tas upp.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta på anhörigmöten i Umeå på plats eller via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Är du intresserad av att komma på mötet för spelberoende så hör gärna av dig på förhand. Det går dock bra att bara komma på ett möte också. Vill du träffas individuellt innan mötet eller bara prata med någon så hör av dig så ordnar vi ett samtal.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

13.00 – 17.00 på vardagar

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som söker hjälp kan skicka ett meddelande direkt till vår mail via formuläret nedanför.

 

 

 

Spelberoende Sundsvall

Karta över Thulegatan 5, 852 32 Sundsvall