Sundsvall

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Sundsvall träffas varje tisdagar kl. 18:00 -20:00. På Thulegatan 5 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på våning 2. Det finns en portkod för att komma in i byggnaden så hör av dig till oss innan du kommer på ett möte för första gången. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Mixmöten för spelberoende och anhöriga 

Mixmötena är en gång i månaden så hör av dig för att få information om när nästa mixmöte är. På mixmöten är både spelberoende och anhöriga välkomna och de som är anhöriga till varandra får sitta i separata grupper.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som söker hjälp kan skicka ett meddelande direkt till vår mail via formuläret nedanför.

Spelberoende Sundsvall, Spelmissbruk Sundsvall, Anhörig Spelberoende Sundsvall, Anhörig Spelmissbruk Sundsvall, Spelberoende Timrå, Spelmissbruk Timrå, Anhörig Spelberoende Timrå, Anhörig Spelmissbruk Timrå, Spelberoende Sollefteå, Spelmissbruk Sollefteå, Anhörig Spelberoende Sollefteå, Anhörig Spelmissbruk Sollefteå. Spelberoende Härnösand, Spelmissbruk Härnösand, Anhörig Spelberoende Härnösand, Anhörig Spelmissbruk Härnösand. Spelberoende Ånge, Spelmissbruk Ånge, Anhörig Spelberoende Ånge, Anhörig Spelmissbruk Ånge. Spelberoende Hudiksvall, Spelmissbruk Hudiksvall, Anhörig Spelberoende Hudiksvall, Anhörig Spelmissbruk Hudiksvall.

Karta över Thulegatan 5, 852 32 Sundsvall