Skellefteå

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Skellefteå träffas på måndagar (jämna veckor) mellan 18:00 – 20:00 på Kanalgatan 41B i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler i en källarlokal med egen ingång. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Mixmöten för spelberoende och anhöriga 
Mixmötena är en gång i månaden då  sitter man tillsammans med de spelberoende i ett mixmöte för att få mer kunskap och förståelse från bägge perspektiven. Kontakta oss för information om när nästa möte är. 

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

Om du skriver ett mail till oss direkt eller via kontaktformuläret nedanför så håll koll på din skräppost. 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Skellefteå, Spelmissbruk Skellefteå, Anhörig Spelberoende Skellefteå, Anhörig Spelmissbruk Skellefteå, Spelberoende Boliden, Spelmissbruk Boliden, Anhörig Spelberoende Boliden, Anhörig Spelmissbruk Boliden, Spelberoende Lycksele, Spelmissbruk Lycksele, Anhörig Spelberoende Lycksele, Anhörig Spelmissbruk Lycksele. Spelberoende Burträsk, Spelmissbruk Burträsk,, Anhörig Spelberoende Burträsk,, Anhörig Spelmissbruk Burträsk. Spelberoende Sorsele, Spelmissbruk Sorsele, Anhörig Spelberoende Sorsele, Anhörig Spelmissbruk Sorsele. Spelberoende Malå, Spelmissbruk Malå, Anhörig Spelberoende Malå, Anhörig Spelmissbruk Malå. Spelberoende Byske, Spelmissbruk Byske, Anhörig Spelberoende Byske, Anhörig Spelmissbruk Byske.