Skellefteå

På grund av coronaviruset så har vi för närvarande helt digitala självhjälpsmöten. Kontakta oss för att få prata samt så hjälper vi dig med att ordna så du kan vara med på mötena digitalt.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Skellefteå träffas måndagar (jämna veckor) mellan 18:00 – 20:00 på Kanalgatan 41B i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler i en källarlokal med egen ingång. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Mixmöten för spelberoende och anhöriga 

Mixmötena är en gång i månaden så hör av dig för att få information om när nästa mixmöte är. På mixmöten är både spelberoende och anhöriga välkomna och de som är anhöriga till varandra får sitta i separata grupper.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Skellefteå, Spelmissbruk Skellefteå, Anhörig Spelberoende Skellefteå, Anhörig Spelmissbruk Skellefteå, Spelberoende Boliden, Spelmissbruk Boliden, Anhörig Spelberoende Boliden, Anhörig Spelmissbruk Boliden, Spelberoende Lycksele, Spelmissbruk Lycksele, Anhörig Spelberoende Lycksele, Anhörig Spelmissbruk Lycksele. Spelberoende Burträsk, Spelmissbruk Burträsk,, Anhörig Spelberoende Burträsk,, Anhörig Spelmissbruk Burträsk. Spelberoende Sorsele, Spelmissbruk Sorsele, Anhörig Spelberoende Sorsele, Anhörig Spelmissbruk Sorsele. Spelberoende Malå, Spelmissbruk Malå, Anhörig Spelberoende Malå, Anhörig Spelmissbruk Malå. Spelberoende Byske, Spelmissbruk Byske, Anhörig Spelberoende Byske, Anhörig Spelmissbruk Byske.