Piteå

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Piteå träffas måndagar (udda veckor)
kl 18.00 – 20.00. Adressen till lokalen är Prästgårdsgatan 30 i Medborgarskolans lokaler, mellan handelsbanken och parkeringshuset ”Stadsberget”. Lokalen låses 18.00 och om du skulle bli sen till mötet så knacka på ytterdörren. Alla som är spelberoende och känner behov att få hjälp är välkomna till gruppen oavsett om du bor i Piteå eller i en kranskommun.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76 (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Spelberoende Piteå, Spelmissbruk Piteå, Anhörig Spelberoende Piteå, Anhörig Spelmissbruk Piteå, Spelberoende Älvsbyn, Spelmissbruk Älvsbyn, Anhörig Spelberoende Älvsbyn, Anhörig Spelmissbruk Älvsbyn, Spelberoende Luleå, Spelmissbruk Luleå, Anhörig Spelberoende Luleå, Anhörig Spelmissbruk Luleå.
Spelberoende Boden, Spelmissbruk Boden, Anhörig Spelberoende Boden, Anhörig Spelmissbruk Boden. Spelberoende Arvidsjaur, Spelmissbruk Arvidsjaur, Anhörig Spelberoende Arvidsjaur, Anhörig Spelmissbruk Arvidsjaur.