Östersund

På grund av coronaviruset så har vi för närvarande helt digitala självhjälpsmöten. Kontakta oss för att få prata samt så hjälper vi dig med att ordna så du kan vara med på mötena digitalt.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Östersund  träffas måndagar (udda veckor) mellan 18:00 – 20:00 på Gränsgatan 9A i NBVs lokaler, lokalen ligger vid sista huset på Kyrkgatan mot järnvägsstationen och mittemot Österängsparken. Porten är låst och portkod behövs, kontakta oss innan första mötet så lämnar vi ut koden. Första dörren till höger när man kommer in i huset. Alla som är spelberoende och känner behov att få hjälp är välkomna till gruppen oavsett om du bor i Östersund eller i en kranskommun.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76 (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Spelberoende Östersund, Spelmissbruk Östersund, Anhörig Spelberoende Östersund, Anhörig Spelmissbruk Östersund, Spelberoende Krokoms , Spelmissbruk Krokoms , Anhörig Spelberoende Krokoms , Anhörig Spelmissbruk Krokoms, Spelberoende Sollefteå, Spelmissbruk Sollefteå, Anhörig Spelberoende Sollefteå, Anhörig Spelmissbruk Sollefteå. Spelberoende Åre, Spelmissbruk Åre, Anhörig Spelberoende Åre, Anhörig Spelmissbruk Åre. Spelberoende Strömsund, Spelmissbruk Strömsund, Anhörig Spelberoende Strömsund, Anhörig Spelmissbruk Strömsund. Spelberoende Härjedalen, Spelmissbruk Härjedalen, Anhörig Spelberoende Härjedalen, Anhörig Spelmissbruk Härjedalen.