Nyköping

På grund av coronaviruset så har vi för närvarande helt digitala självhjälpsmöten. Kontakta oss för att få prata samt så hjälper vi dig med att ordna så du kan vara med på mötena digitalt.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Nyköping träffas på måndagar (jämna veckor) kl 18.00 – 20.00. På Östra Storgatan 36C våning 3 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. 

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76 (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Spelberoende Nyköping, Spelmissbruk Nyköping, Anhörig Spelberoende Nyköping, Anhörig Spelmissbruk Nyköping, Spelberoende Flen, Spelmissbruk Flen, Anhörig Spelberoende Flen, Anhörig Spelmissbruk Flen, Spelberoende Trosa, Spelmissbruk Trosa, Anhörig Spelberoende Trosa, Anhörig Spelmissbruk Trosa.
Spelberoende Gnesta, Spelmissbruk Gnesta, Anhörig Spelberoende Gnesta, Anhörig Spelmissbruk Gnesta. Spelberoende Oxelösund, Spelmissbruk Oxelösund, Anhörig Spelberoende Oxelösund, Anhörig Spelmissbruk Oxelösund.