Norrköping

På grund av coronaviruset så har vi för närvarande helt digitala självhjälpsmöten. Kontakta oss för att få prata samt så hjälper vi dig med att ordna så du kan vara med på mötena digitalt.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Norrköping träffas tisdagar kl 18-20 i Studieförbundet Vuxenskolans lokal på Nya Rådstugugatan 11. Ingång genom glasdörrarna på hörnet i korsningen Kristinagatan och Nya Rådstugugatan.
Är du rullstolsburen finns en separat ingång, kontakta oss för mer information.
Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun som Linköping eller Nyköping.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Mixmöte för anhöriga & spelberoende: Mixträffarna är tisdagar 1 gång i månaden mellan 18:00-20:00. Samma lokal som ovan. Dessa möten är till för spelberoende och anhöriga vi delar upp anhöriga till varandra så att dom får sitta i varsin grupp.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76 (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Norrköping, Spelmissbruk Norrköping, Anhörig Spelberoende Norrköping, Anhörig Spelmissbruk Norrköping, Spelberoende Söderköping, Spelmissbruk Söderköping, Anhörig Spelberoende Söderköping, Anhörig Spelmissbruk Söderköping, Spelberoende Finspång, Spelmissbruk Finspång, Anhörig Spelberoende Finspång, Anhörig Spelmissbruk Finspång. Spelberoende Linköping, Spelmissbruk Linköping, Anhörig Spelberoende Linköping, Anhörig Spelmissbruk Linköping. Spelberoende Åtvidaberg, Spelmissbruk Åtvidaberg, Anhörig Spelberoende Åtvidaberg, Anhörig Spelmissbruk Åtvidaberg.