Norrköping

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Norrköping
Träffas på tisdagar (jämna veckor) mellan 18:00 – 20:00 på Nya Rådstugugatan 11 i Studieförbundet Vuxenskolans lokal . Ingång genom glasdörrarna på hörnet i korsningen Kristinagatan och Nya Rådstugugatan.

Är du rullstolsburen finns en separat ingång, kontakta oss för mer information. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun som Linköping eller Nyköping.

Mixmöten för spelberoende och anhöriga 
Mixmötena är en gång i månaden och då sitter man tillsammans med de spelberoende i ett mixmöte för att få mer kunskap och förståelse från bägge perspektiven. Kontakta oss för information om när nästa möte är. 

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

När du kontaktar oss via mejl eller kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där.

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Norrköping, Spelmissbruk Norrköping, Anhörig Spelberoende Norrköping, Anhörig Spelmissbruk Norrköping, Spelberoende Söderköping, Spelmissbruk Söderköping, Anhörig Spelberoende Söderköping, Anhörig Spelmissbruk Söderköping, Spelberoende Finspång, Spelmissbruk Finspång, Anhörig Spelberoende Finspång, Anhörig Spelmissbruk Finspång. Spelberoende Linköping, Spelmissbruk Linköping, Anhörig Spelberoende Linköping, Anhörig Spelmissbruk Linköping. Spelberoende Åtvidaberg, Spelmissbruk Åtvidaberg, Anhörig Spelberoende Åtvidaberg, Anhörig Spelmissbruk Åtvidaberg.