Luleå

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Luleå

Gruppen i Luleå har sitt första möte måndag den 19e september kl 18.00 – 20.00. Gruppen kommer därefter att träffas på måndagar (jämna veckor). Adressen är Småbåtsgatan 1 vi i Studieförbundet Vuxenskolas lokaler (SV) bredvid Willys. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Fram tills att gruppen startar kan vi hjälpa dig via vår självhjälpsgrupp i Piteå. Klicka på denna text för att komma till deras sida. Det finns också möjlighet att delta på självhjälpsmöten via Skype. Hör av dig så hjälper vi dig.

För dig som anhörig
Finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype).
Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

När du kontaktar oss via kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där. 

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett meddelande till oss via formuläret nedanför.

Nyckelord: Spelberoende Luleå, Spelmissbruk Luleå, Anhörig Spelberoende Luleå, Anhörig Spelmissbruk Luleå, spelberoende, spelmissbruk, datorspelsberoende, självhjälp, hjälp, stöd, självhjälpsgrupp, självhjälpsmöte, beroende, missbruk, anhörig, anhörigstöd