Lidköping

På grund av rådande pandemi är våra självhjälpsmöten digitala från och med den 25e november och tillsvidare. Hör av dig så hjälper vi dig att vara med på mötena.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Lidköping
träffas på onsdagar mellan 18.00 – 20.00. Gruppen träffas på Skaragatan 26 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Ytterdörren oftast låst och de engagerade i gruppen möter upp och öppnar när du kommer dit. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Mixmöten för spelberoende och anhöriga
Mixmötena är en gång i månaden och då sitter man tillsammans med de spelberoende i ett mixmöte för att få mer kunskap och förståelse från bägge perspektiven. Kontakta oss för information om när nästa möte är. 

Kontakt

För dig som är spelberoende:
Robin 070 – 321 01 65

Email: lidkoping@spelberoendegruppen.com 

När du kontaktar oss via mejl eller kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där.

För dig som är anhörig:
072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

Email: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför


Spelberoende Lidköping, Spelmissbruk Lidköping, Anhörig Spelberoende Lidköping, Anhörig Spelmissbruk Lidköping, Spelberoende Skara, Spelmissbruk Skara, Anhörig Spelberoende Skara, Anhörig Spelmissbruk Skara, Spelberoende Skövde, Spelmissbruk Skövde, Anhörig Spelberoende Skövde, Anhörig Spelmissbruk Skövde. Spelberoende Mariestad, Spelmissbruk Mariestad, Anhörig Spelberoende Mariestad, Anhörig Spelmissbruk Mariestad. Spelberoende Falköping, Spelmissbruk Falköping, Anhörig Spelberoende Falköping, Anhörig Spelmissbruk Falköping.