Lidköping

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Lidköping
OBS: Kvällsmöten enbart udda veckor under juli och augusti. Från och med 12 augusti kommer vi börja med fysiska kvällsmöten! 
Självhjälpsgruppen träffas på onsdagar mellan 18.00 – 20.00 via Skype. 
Gruppen träffas på Skaragatan 26 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Ytterdörren oftast låst och de engagerade i gruppen möter upp och öppnar när du kommer dit. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. 

Mixmöten för spelberoende och anhöriga 
OBS! Inget möte den 29e juli.
Mixmötena är en gång i månaden för att få mer kunskap och förståelse från bägge perspektiven. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

Söker du hjälp som spelberoende ring:
Telefonnummer: 070-321 01 65

Email för dig som söker hjälp som spelberoende
lidkoping@spelberoendegruppen.com

Söker du hjälp som anhörig vill vi att du ringer
072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför

Spelberoende Lidköping, Spelmissbruk Lidköping, Anhörig Spelberoende Lidköping, Anhörig Spelmissbruk Lidköping, Spelberoende Skara, Spelmissbruk Skara, Anhörig Spelberoende Skara, Anhörig Spelmissbruk Skara, Spelberoende Skövde, Spelmissbruk Skövde, Anhörig Spelberoende Skövde, Anhörig Spelmissbruk Skövde. Spelberoende Mariestad, Spelmissbruk Mariestad, Anhörig Spelberoende Mariestad, Anhörig Spelmissbruk Mariestad. Spelberoende Falköping, Spelmissbruk Falköping, Anhörig Spelberoende Falköping, Anhörig Spelmissbruk Falköping.