Lidköping

Spelberoendegruppen Lidköping bjuder in till anhörigmöte följande datum i höst/ vinter: 31 oktober, 28 november & 19 december.
Ett perfekt möjlighet för anhöriga att få stöd, oavsett om den spelberoende går i gruppen eller ej.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Lidköping träffas varje onsdag kl 18.00 – 20.00 på Skaragatan 26 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Det finns en portkod för att ta sig in i lokalen så hör av dig till oss innan du kommer på ett möte för första gången. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Självhjälpsgruppen för anhöriga i Lidköping träffas torsdagar 1 gång i månaden mellan klockan 18:00 – 20:00 i samma lokal som ovan. Det finns en portkod för att ta sig in i lokalen så hör av dig till oss innan du kommer på ett möte för första gången. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. Nästa möte är den 19/9

Söker du hjälp som spelberoende ring:
Telefonnummer: 070-321 01 65

Email för dig som söker hjälp som spelberoende
lidkoping@spelberoendegruppen.com

Söker du hjälp som anhörig vill vi att du ringer:
072 – 366 76 76   (Ej SMS)

10.00 – 17.00 på vardagar

Email för dig som söker hjälp som anhörig
hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför

 

Spelberoende Lidköping, Spelmissbruk Lidköping, Anhörig Spelberoende Lidköping, Anhörig Spelmissbruk Lidköping, Spelberoende Skara, Spelmissbruk Skara, Anhörig Spelberoende Skara, Anhörig Spelmissbruk Skara, Spelberoende Skövde, Spelmissbruk Skövde, Anhörig Spelberoende Skövde, Anhörig Spelmissbruk Skövde. Spelberoende Mariestad, Spelmissbruk Mariestad, Anhörig Spelberoende Mariestad, Anhörig Spelmissbruk Mariestad. Spelberoende Falköping, Spelmissbruk Falköping, Anhörig Spelberoende Falköping, Anhörig Spelmissbruk Falköping.