Lidköping

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Lidköping träffas varje onsdag kl 18.00 – 20.00 på Skaragatan 26 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Det finns en portkod för att ta sig in i lokalen så hör av dig till oss innan du kommer på ett möte för första gången. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Självhjälpsgruppen för anhöriga i Lidköping träffas torsdagar (jämna veckor) mellan klockan 18:00 – 20:00 i samma lokal som ovan. Det finns en portkod för att ta sig in i lokalen så hör av dig till oss innan du kommer på ett möte för första gången. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Söker du hjälp som spelberoende eller anhörig ring:
Telefonnummer: 070-321 01 65


Email för dig som söker hjälp som spelberoende eller anhörig:
lidkoping@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför

 

 

 

Spelberoende Lidköping, Spelberoende Skara, Spelberoende Skövde, Spelberoende Mariestad, Spelberoende Falköping, Spelberoende Hjo, Spelberoende Vara, Spelberoende Götene, Spelberoende Tibro, Anhörig spelberoende Lidköping, Medberoende spelberoende, Anhöriggrupp spelberoende Lidköping