Jönköping

Onsdagen den 29/5 bjuder Spelberoendegruppen Jönköping in till ett självhjälpsmöte för både spelberoende & anhöriga mellan 18:00 – 20:00. Oavsett om du är anhörig till någon som går i självhjälpsgruppen eller ej så är du välkommen. Här får du chansen att träffa andra anhöriga och spelberoende.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Jönköping träffas varje onsdag kl 18:00 – 20:00.  på Huskvarnavägen 40 våning 2 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Vill du få hjälp som anhörig finns det möjlighet att delta på självhjälpsmöten på distans via Skype. Läs mer  under ”Distanshjälp” och kontakta oss för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

10.00 – 17.00 på vardagar

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

 

 

Spelberoende Jönköping, Spelmissbruk Jönköping, Anhörig Spelberoende Jönköping, Anhörig Spelmissbruk Jönköping, Spelberoende Nässjö, Spelmissbruk Nässjö, Anhörig Spelberoende Nässjö, Anhörig Spelmissbruk Nässjö, Spelberoende Eksjö, Spelmissbruk Eksjö, Anhörig Spelberoende Eksjö, Anhörig Spelmissbruk Eksjö. Spelberoende Vaggeryd, Spelmissbruk Vaggeryd, Anhörig Spelberoende Vaggeryd, Anhörig Spelmissbruk Vaggeryd. Spelberoende Tranås, Spelmissbruk Tranås, Anhörig Spelberoende Tranås, Anhörig Spelmissbruk Tranås.