Helsingborg

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Helsingborg träffas varje vecka på måndagar mellan 18.00 – 20.00. Mötena är på Gasverksgatan 17 våning 5 i Medborgarskolans lokaler i centrala Helsingborg. Det finns en portkod för att komma in i byggnaden så hör av dig till oss innan du kommer på ett möte för första gången. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. 

Självhjälpsgruppen för anhöriga i Helsingborg träffas 1 gång i månaden på måndagar 18:00 – 20:00. Med fokus på anhöriga och medberoende. Gruppen träffas parallellt med spelberoendemötena men sitter separat i en egen grupp. Kontakta oss för information om när nästa möte är. 

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Kontakt

072 – 366 76 76 (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

Om du skriver ett mail till oss direkt eller via kontaktformuläret nedanför så håll koll på din skräppost. 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Helsingborg, Spelmissbruk Helsingborg, Anhörig Spelberoende Helsingborg, Anhörig Spelmissbruk Helsingborg, Spelberoende Ängelholm, Spelmissbruk Ängelholm, Anhörig Spelberoende Ängelholm, Anhörig Spelmissbruk Ängelholm, Spelberoende Landskrona, Spelmissbruk Landskrona, Anhörig Spelberoende Landskrona, Anhörig Spelmissbruk Landskrona. Spelberoende Klippan, Spelmissbruk Klippan, Anhörig Spelberoende Klippan, Anhörig Spelmissbruk Klippan. Spelberoende Örkelljunga, Spelmissbruk Örkelljunga, Anhörig Spelberoende Örkelljunga, Anhörig Spelmissbruk Örkelljunga. Erika Kannenberg, Erika spelberoende.