Helsingborg

På grund av coronaviruset så har vi för närvarande helt digitala självhjälpsmöten. Kontakta oss för att få prata samt så hjälper vi dig med att ordna så du kan vara med på mötena digitalt.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Helsingborg träffas varje vecka på måndagar kl 18.00 – 20.00. Mötena är på Billeplatsen 1 i studieförbundet Sensus lokaler bakom Mariakyrkan i centrala Helsingborg. Dörren är låst så ring på porttelefonen och tryck på A2 så kommer någon och öppnar dörren. Inne i trapphuset är det uppför trappan till vänster och in genom den gröna dörren. Vid mötena kommer spelberoende och anhöriga att sitta i varsin separat grupp. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. 

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Kontakt

072 – 366 76 76 (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Spelberoende Helsingborg, Spelmissbruk Helsingborg, Anhörig Spelberoende Helsingborg, Anhörig Spelmissbruk Helsingborg, Spelberoende Ängelholm, Spelmissbruk Ängelholm, Anhörig Spelberoende Ängelholm, Anhörig Spelmissbruk Ängelholm, Spelberoende Landskrona, Spelmissbruk Landskrona, Anhörig Spelberoende Landskrona, Anhörig Spelmissbruk Landskrona. Spelberoende Klippan, Spelmissbruk Klippan, Anhörig Spelberoende Klippan, Anhörig Spelmissbruk Klippan. Spelberoende Örkelljunga, Spelmissbruk Örkelljunga, Anhörig Spelberoende Örkelljunga, Anhörig Spelmissbruk Örkelljunga. Erika Kannenberg, Erika spelberoende.