Gävle

På grund av coronaviruset så har vi för närvarande helt digitala självhjälpsmöten. Kontakta oss för att få prata samt så hjälper vi dig med att ordna så du kan vara med på mötena digitalt.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss. 

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Gävle träffas tisdagar kl 19:00 – 20:30 på Ruddammsgatan 15C (kvarterslokal). Det finns en portkod för att komma in på innergården så meddela oss innan du tänker komma på mötet för första gångenDet går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Mixmöte för anhöriga & spelberoende träffas 1:a tisdagen i månaden 19:00-20:30. Samma lokal som ovan. Dessa möten är till för spelberoende och anhöriga vi delar upp anhöriga till varandra så att dom får sitta i varsin grupp.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta möten enbart för anhöriga på distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Ring följande nummer: 070 – 322 74 35, eller maila: gavle@spelberoendegruppen.com

För dig som kvinna finns möjlighet att prata med en annan kvinna som har egen erfarenhet av att vara spelberoende och som går på mötena med gruppen. Ring i så fall följande nummer: 076 – 424 68 39

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

 

Spelberoende Gävle, Spelmissbruk Gävle, Anhörig Spelberoende Gävle Anhörig Spelmissbruk Gävle, Spelberoende Sandviken, Spelmissbruk Sandviken, Anhörig Spelberoende Sandviken, Anhörig Spelmissbruk Sandviken, Spelberoende Hofors, Spelmissbruk Hofors, Anhörig Spelberoende Hofors, Anhörig Spelmissbruk Hofors.
Spelberoende Ockelbo, Spelmissbruk Ockelbo, Anhörig Spelberoende Ockelbo, Anhörig Spelmissbruk Ockelbo. Spelberoende Bollnäs, Spelmissbruk Bollnäs, Anhörig Spelberoende Bollnäs, Anhörig Spelmissbruk Bollnäs. Spelberoende Söderhamn, Spelmissbruk Söderhamn, Anhörig Spelberoende Söderhamn, Anhörig Spelmissbruk Söderhamn.