Eskilstuna

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Eskilstuna
träffas på onsdagar mellan 18:00 – 20:00 på Rademachergatan 38, våning 4 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler och det finns en skylt utanför lokalen med studieförbundets namn. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

För dig som anhörig finns det möjlighet att delta på anhörigmöten via distans (Skype). Ta kontakt med oss på 072 – 366 76 76 (EJ SMS) för mer information.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.


Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

Om du skriver ett mail till oss direkt eller via kontaktformuläret nedanför så håll koll på din skräppost. 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Spelberoende Eskilstuna, Spelmissbruk Eskilstuna, Anhörig Spelberoende Eskilstuna, Anhörig Spelmissbruk Eskilstuna, Spelberoende Arboga, Spelmissbruk Arboga,  Anhörig Spelberoende Arboga, Anhörig Spelmissbruk Arboga, Spelberoende Strängnäs, Spelmissbruk Strängnäs, Anhörig Spelberoende Strängnäs, Anhörig Spelmissbruk Strängnäs. Spelberoende Mariefred, Spelmissbruk Mariefred, Anhörig Spelberoende Mariefred, Anhörig Spelmissbruk Mariefred.