Eskilstuna

På grund av coronaviruset så har vi för närvarande helt digitala självhjälpsmöten. Kontakta oss för att få prata samt så hjälper vi dig med att ordna så du kan vara med på mötena digitalt.

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Eskilstuna träffas varje onsdag kl 18:00 – 20:00 på Rademachergatan 38, våning 4 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler och det finns en skylt utanför lokalen med studieförbundets namn. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun.

Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Det går bra att komma direkt till ett möte och var då på plats senast tio minuter innan.

Självhjälpsgruppen för anhöriga i Eskilstuna
träffas onsdagar 1 gång i månaden 18:00 – 20:00. Samma lokal som ovan. Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS)

10.00 – 18.00 på vardagar

Övrig tid kan du ringa vår röstbrevlåda och prata in ett meddelande. Vi kontaktar dig då så snart vi har möjlighet närmsta vardag.  

Röstbrevlåda: 073 – 408 90 34  (Ej SMS) 

Email för dig som söker hjälp: hjalp@spelberoendegruppen.com

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett mail direkt till oss via formuläret nedanför.

Spelberoende Eskilstuna, Spelmissbruk Eskilstuna, Anhörig Spelberoende Eskilstuna, Anhörig Spelmissbruk Eskilstuna, Spelberoende Arboga, Spelmissbruk Arboga,  Anhörig Spelberoende Arboga, Anhörig Spelmissbruk Arboga, Spelberoende Strängnäs, Spelmissbruk Strängnäs, Anhörig Spelberoende Strängnäs, Anhörig Spelmissbruk Strängnäs. Spelberoende Mariefred, Spelmissbruk Mariefred, Anhörig Spelberoende Mariefred, Anhörig Spelmissbruk Mariefred.