Vårens arrangemang

Vi har mycket intressanta saker som händer nu framöver! Att hjälpa människor är det absolut viktigaste för oss som organisation vilket görs varje dag via alla fantastiska människor som är ideellt engagerade i självhjälpsgrupperna. Det näst viktigaste är att jobba förebyggande mot spelberoende, öka kunskapen och ändra attityder bland allmänhet och personal. Vi gör detta genom att t.ex. arrangera öppna föreläsningar, öppna hus, gå ut i media och sprida information om spelberoende.

* Nu på måndag kommer vi ha ett öppet hus i Skellefteå för att informera om självhjälpsgruppen och föreläsa om spelberoende. Vi öppnar upp 14.30 med bokbord och fika och 15.15 har vi ett föreläsningspass som slutar vid 16.30. Vi kommer vara på Kanalgatan 32 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler.

* Den 26 april är det öppen föreläsning om spelberoende i Gävle på Högskolan 19 – 21. Inom kort kommer mer information.

* Den 22 maj är det öppet hus i Örnsköldsvik och mer information om det kommer senare.

Har du frågor om våra arrangemang eller behöver hjälp så ta kontakt med oss via telefon eller email

Vi önskar en trevlig och trivsam helg!

Lämna ett svar