Vi hjälper fler och fler!

Denna vecka har det varit självhjälpsmöten för spelberoende och anhöriga i Umeå, Sundsvall och Örnsköldsvik. Vi har också under veckan haft individuella stödsamtal och mailkontakt med ca 12 individer. Totalt har vi i veckan nått ut till nästan 50 besökare som fått hjälp som spelberoende och anhöriga vilket är fantastiskt! På självhjälpsmötena har det bland annat pratats om hur att hantera sin ekonomi, vikten av ärlighet och öppenhet och vad som är viktigt för framtiden.

Vi är en rörelse som är på stark framväxt och kommer fortsätta det viktiga arbetet med att erbjuda bra hjälp och stöd till fler spelberoende och anhöriga. Tveka inte att ta kontakt med oss för att få hjälp. Du är långt ifrån ensam och vi finns till för att hjälpa.

Vi önskar en trevlig helg och ser fram emot nästa vecka som kommer bjuda på nya möten, nya insikter och ett bättre mående för många människor.

Lämna ett svar