Första mötet i Örnsköldsvik

I måndags var vi i Örnsköldsvik och hade det första självhjälpsmötet för spelberoende och anhöriga med den nybildade gruppen. Vi blev totalt sju stycken och hade ett givande möte där vi bland annat pratade om hur att ta de första stegen till att bli spelfri och om öppenhet och ärlighet mot sig själv och anhöriga.

Örnsköldsvik Allehanda och P4 Västernorrland har rapporterat om den nystartade självhjälpsgruppen i Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik Allehanda:
http://www.allehanda.se/…/han-spelade-bort-allt-nu-hjalper-…

Nästa möte i Örnsköldsvik blir måndag den 28 mars då gruppen träffas kl 18 – 20 på Rådhusgatan 4A hos Studieförbundet Vuxenskolan, ingång på baksidan. Kontakta oss via mail: spelberoendegruppen@gmail.com, telefon: 072 – 711 57 31, eller, 0730 – 27 15 28 för att få hjälp.

Uppstart övik

Lämna ett svar