Veckans möten

Vi är inne på första veckan i mars och så här ser mötesschemat ut denna vecka.

Ikväll har Umeågruppen en social aktivitet. Det går bra att komma från kl 17 då det bjuds på mat, vegetarisk tacos, sedan är det ett kortare självhjälpsmöte kl 17.45 till 18.45. Därefter kommer den sociala aktiviteten fortsätta på nattöppet kl 19 till cirka kl 20 med biljard, pingis m.m.

På tisdag träffas gruppen för spelberoende i Sundsvall kl 18-20.

På torsdag träffas gruppen för spelberoende i Umeå kl 17 – 18.45.

På torsdag träffas gruppen för anhöriga i Umeå kl 19 – 20.45.

Snart startar vi upp nya grupper i Norrland då vi den 14 mars startar upp en grupp i Örnsköldsvik och den 21 mars startar upp en grupp i Skellefteå. Vi kommer också anordna öppna föreläsningar på dessa två orter i april. Är du spelberoende, anhörig eller känner någon som du tror behöver hjälp så ta kontakt med oss eller tipsa om vår verksamhet. Vi värnar starkt om anonymiteten och erbjuder mycket bra kostnadsfri hjälp utifrån det individuella behovet.

Vi önskar en trevlig vecka. Ta hand om er!

Lämna ett svar