Rekordmånga besökare

I veckan har vi haft rekordmånga besök i vår verksamhet och det är oerhört glädjande att fler och fler hittar rätta hjälpen vilket i många fall också är den enda hjälpen. Förutom alla enskilda besök hade Sundsvallsgruppen 12 deltagare på sin spelberoende (spelfria) träff i tisdags. Igår kväll hade Umeågruppen 15 deltagare på sin spelberoende (spelfria) träff och 9 deltagare på anhörigträffen. Äntligen har alla i Norrland som på något sätt drabbats av spelberoende tillgång till stöd och självhjälp.

Känner du någon som har problem med sitt spelande eller är du själv drabbad? Tveka inte att ta kontakt med oss för att få hjälp. Anonymiteten är vår viktigaste princip och du kan få hjälp med individuella stödsamtal samt deltagande på våra självhjälpsmöten.

Vi önskar er en trevlig helg!

Lämna ett svar