Höst-uppdatering

Hejsan!

Mycket har hänt sedan sist!

Vi har utökat vår förening med två färska resurspersoner: Oskar och Örjan. Vi hälsar de välkomna i gänget!
Spelberoendefrågan har fått stort utrymme i media under de senaste månaderna! Det har också inneburit att vi i föreningen fått många samtal från olika håll där det finns intresse för mer information om spelandets skadeverkningar. Vi tycker givetvis att det är tagiskt att så många personer far illa pga spel men att det är roligt att folk öppnar upp ögonen för frågan.

Jag och Omid har varit i Almedalen i sommar och pratat och informerat om spelfrågan för diverse beslutsfattare.

Nu i höst kör vi igång för fullt igen med möte på torsdagar kl 18.00. Vi är nu fyra resurspersoner totalt vilket innebär bättre stöd till nya och befintliga medlemmar. Styrelsen kommer även under hösten att jobba för fullt med att bygga upp föreningen och få in resurser till insatser på olika nivåer. Vi har nu alla tillgång till vår hemsida vilket förhoppningsvis kommer att innebära att den uppdateras oftare i framtiden!

Vi kommer att ha ett extrainsatt årsmöte med anledning av kommande års budget den 11e oktober kl. 20.00 i vår möteslokal. Alla som är medlemmar i föreningen är välkomna!

Lämna ett svar