Jönköping

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt. Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Självhjälpsgruppen för spelberoende i Jönköping
Träffas på onsdagar (jämna veckor) mellan 18:00 – 20:00 på Huskvarnavägen 40, översta våningen, i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler.
Det är en gul byggnad som kallas Industrihuset. Ingången/parkeringen är i riktningen längs med Huskvarnavägen och det är tydligt skyltat med ”Studieförbundet Vuxenskolan” vid entrédörren. Du kör in via Glansgatan för att komma in till parkeringen och kör förbi på höger sida av June Elektronik för att komma till rätt parkering.

Alla är välkomna till gruppens möten oavsett var du bor som t.ex. i en kranskommun. 

Mixmöten för spelberoende och anhöriga
Mixmöten är en mötesform där anhöriga och spelberoende sitter tillsammans för att få ökad kunskap och förståelse från bägge perspektiven. Vi vill gärna att du hör av dig på förhand om du vill komma på ett möte för första gången. Kontakta oss för information om när nästa möte är.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

När du kontaktar oss via kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där.

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett meddelande till oss via formuläret nedanför.