Distanshjälp

Är du spelberoende eller anhörig finns vi till för att hjälpa dig kostnadsfritt.
Du är inte ensam. Vi har alla egen erfarenhet och förstår vad du går igenom. Vi håller mycket hårt på vår viktigaste princip som är tystnadsplikten, du kan känna dig trygg att söka hjälp av oss.

Vi har verksamhet på plats i på ett flertal orter i landet och vilka orter det är kan du läsa på vår välkomstsida på fliken som heter ”Hem”. Du som bor i närheten av dessa städer är välkommen att besöka deras självhjälpsmöten. Om du bor på en ort långt ifrån en självhjälpsgrupp finns det möjlighet att delta på självhjälpsmöten för spelberoende via Skype på torsdagar 18 -20. Är du anhörig har du möjlighet att närvara på Skype ojämna veckor då vi har anhörigmöte 1 gång i månaden och mix möten 1 gång i månaden.

Vill du vara med på distans vill vi att du hör av dig i så god tid som möjligt inför ett möte. Du tar först kontakt med oss för att berätta att du vill ha hjälp och önskar att vara med på distans. Efter det bokar vi en tid  med dig för att testa att tekniken och går igenom principer för deltagande och hur att hantera eventuella tekniska problem under mötet. Vi måste göra detta test innan du deltar på ett självhjälpsmöte för att vara säker på att allt fungerar.

Kontakt

072 – 366 76 76   (Ej SMS) 10.00 – 18.00 på vardagar.

SMS-telefon: 070- 3210 365 (EJ SAMTAL)
Till detta nummer kan du skicka ett SMS till oss dygnet runt om steget att ringa oss känns för stort och vi besvarar snarast möjligt!

När du kontaktar oss via kontaktformuläret ber vi dig hålla koll i skräpposten då våra svarsmejl kan hamna där.

Email för frågor som handlar om organisationen: forening@spelberoendegruppen.com

Du som behöver hjälp kan skicka ett meddelande till oss via formuläret nedanför.

Nyckelord

Spelberoende Umeå, Spelberoende Norsjö, Spelberoende Vännäs, Spelberoende Vindeln, Spelberoende Nordmaling, Spelberoende Lycksele, Spelberoende Bjurholm, Spelberoende Malå,  Spelberoende Arjeplog, Spelberoende Robertsfors, Spelberoende Vilhelmina, Spelberoende Storuman, Spelberoende Dorotea, Spelberoende Sorsele, Spelberoende Klimpfjäll, Spelberoende Saxnäs, Spelberoende Åsele, , Spelberoende Hemavan, Spelberoende Tärnaby, Spelberoende Ammarnäs, Spelberoende Boliden, Spelberoende Norsjö, Spelberoende Byske,

Nyckelord: Spelberoende, spelmissbruk, datorspelsberoende, datorspelsmissbruk, dataspelsberoende, dataspelsmissbruk, anhörig, hjälp, självhjälp, självhjälpsgrupp, sluta spela.