Utbildning med Svenska Spels kundsupport

För ca en månad sedan fick Omid en förfrågan från Kim Grahn, ordförande för Spelberoendes Riksförbund, om att följa med till Gotland och Visby för att ha utbildning med deras kundsupport. Mer specifikt så handlade det om deras pokersupport. Omid, som inte främst spelade nätpoker (under sin tid), bollade frågan vidare till mig – som med glädje ställde upp. Att få åka till Visby och prata om poker och hur ungdomar spelar poker inför Svenska Spels support såg  jag som en stor erfarenhet.

I onsdags (7/4 – 2010) gick så flyget mot Gotland. Jag åkte från Umeå och Kim från Malmö. Vi hann knappt komma fram och hälsa på Zenita, som hade ordnat det hela, innan det var dags för vår första presentation. Två timmar flög förbi tycktes det. Kim började med att prata om sitt liv som anhörig och sedan om riksförbundets och de olika föreningarnas historia och verksamhet. Jag pratade om vår verksamhet i Umeå (och gjorde reklam för vår hemsida) och pratade sedan om mina erfarenheter av spel och framförallt poker.

Det blev tre presentationer totalt, två första dagen och en andra dagen. Allt som allt så verkade publiken nöjd. Frågorna varierade mycket i antal men intresset var stort. Eftersom det handlade om känsliga saker så kom ofta frågorna efter presentationen var slut. En del av de som jobbar där spelar själva poker (på andra sajter givetvis) så de har en stor egen erfarenhet av spel.

Mellan föreläsningarna fick vi möjlighet att promenera runt i ett soligt Visby, fika med bl. a. Jakob Jonsson på Spelinstitutet och sitta med och lyssna när supporten tog emot samtal. Ett mycket lyckat och förhoppningsvis uppskattat besök.

PS. Sidan kommer nu återigen börja uppdateras regelbundet eftersom jag nu har internet hemma igen. DS.

Jag & Kim efter sista föreläsningenVisby

Visby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s